Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met waarzegger Sharida   Ervaring van e met waarzegger Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met waarzegger Oceana   Ervaring van Sara met waarzegger Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeannet
  Ervaring met waarzegger Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met waarzegger Jeannet   Ervaring van Lieselot met waarzegger Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met waarzegger Karlien   Ervaring van Els met waarzegger Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met waarzegger Jos   Ervaring van Stefanie met waarzegger Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Paul met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merlijn
  Ervaring met waarzegger Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met waarzegger Merlijn   Ervaring van K met waarzegger Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met waarzegger Johan   Ervaring van Mireille met waarzegger Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met waarzegger Shar   Ervaring van Jeanette met waarzegger Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Caroline   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met waarzegger Isha   Ervaring van sfinx met waarzegger Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met waarzegger Caroline   Ervaring van S met waarzegger Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met waarzegger Olga   Ervaring van Margit met waarzegger Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gladys
  Ervaring met waarzegger Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met waarzegger Gladys   Ervaring van F. met waarzegger Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met waarzegger Caroline   Ervaring van J met waarzegger Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met waarzegger Caroline   Ervaring van A met waarzegger Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met waarzegger Caroline   Ervaring van I met waarzegger Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met waarzegger Caroline   Ervaring van Jannie met waarzegger Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met waarzegger Aylin   Ervaring van Margret met waarzegger Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roma-Tari
  Ervaring met waarzegger Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van Ineke met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met waarzegger Oceana   Ervaring van Chantalle met waarzegger Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met waarzegger Sharida   Ervaring van Marc met waarzegger Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met waarzegger Petrus   Ervaring van Marianne met waarzegger Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met waarzegger Gazali   Ervaring van Eden met waarzegger Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marius
  Ervaring met waarzegger Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met waarzegger Marius   Ervaring van Mirjam met waarzegger Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met waarzegger Valentine   Ervaring van Claudia met waarzegger Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Niamh
  Ervaring met waarzegger Niamh
  Heb met Niamh gebeld. wat een eerlijke lieve vrouw. top dank u wel. Echt de beste, Liefs Lies




Ervaring van Lieselot met waarzegger Niamh   Ervaring van Lieselot met waarzegger Niamh   Ervaring van Lieselot geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Beste Shiloh,
Het contact met jou was heel verrassend, ik heb het even laten bezinken. je hebt me bevestigd dat de stap die ik wil zetten juist is maar me doen nadenken over de manier waarop. Heel erg bedankt. Grtjes E




Ervaring van Eddie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Eddie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Eddie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Biba
  Ervaring met waarzegger Biba
  Lieve Biba,
Mijn steun en toeverlaat. Telkens als ik het niet meer zie zitten weet jij me weer gerust te stellen. Ik ben je zo dankbaar. xx N




Ervaring van Nikkie met waarzegger Biba   Ervaring van Nikkie met waarzegger Biba   Ervaring van Nikkie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met waarzegger Louisa   Ervaring van Mireille met waarzegger Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maria
  Ervaring met waarzegger Maria
  Lieve Maria. Hoe jij sommige dingen kan vertellen is verwonderlijk. Dankjewel je bent de beste. xx Sterre




Ervaring van Sterre met waarzegger Maria   Ervaring van Sterre met waarzegger Maria   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  De manier waarop Yuorah dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel van Sterre




Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden