Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger MB%20Rhais
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniem met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Wat ben ik blij dat ik u belde zonder dat ik iets zegde vertelde je mij al wat er mis was DANK U WEL.




Ervaring van Olivia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Olivia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Olivia geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik had u benaderd via mail en schrok van de nauwkeurigheid van uw antwoord. Heel erg helder en ook uitgebreid.
Nogmaals bedankt hiervoor en u hoort me zeker nog.




Ervaring van Marleen vd met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Marleen vd met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Marleen vd geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met waarzegger MB Rhais   Ervaring van V met waarzegger MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Duidelijke antwoorden, snel advies. Ik ben meer dan tevreden en zou MB aanraden aan iedereen die eerlijke antwoorden wil.
Liefs, Kaelle.




Ervaring van Kaelle met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Kaelle met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Kaelle geplaatst op 4 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Je net weer gesproken en wederom kreeg ik heel erg veel inzichten. Je zat er nog nooit naast MB, dus ik hou je op de hoogte. Bedankt.




Ervaring van Desire met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Desire met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Desire geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Bedankt, je inzichten zijn goud waard en ik heb er al heel veel aan gehad. Ik zou MB aanraden aan iedereen die de waarheid zoekt.




Ervaring van lyndy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van lyndy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van lyndy geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik had al een zeer sterk gevoel toen ik de uitleg las die bij de foto stond van MB Rhais, en dat gevoel werd alleen maar bevestigd toen ik haar belde. Een schat van een dame met een hele sterke energie. Ze toonde me de blinde vlek in mijn leven, en gaf me de nodige tips om mijn leven weer op de rails te krijgen. Fantastische dame, ik kan ze alleen aanbevelen. Ik hoefde geen info te geven, maar toch wist ze zo verbazend veel, wauw. Lieve MB Rhais, hartelijk dank voor jouw mooie consult en lieve woorden. Je bent een topper. Liefs van Karen.




Ervaring van Karen met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Karen met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Karen geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden.




Ervaring van Ch met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Ch met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Ch geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Alles wat je zei is ook uitgekomen. Het water dat je hoorde is een beek die aan de achterkant van mijn werk ligt. Je bent een aanrader voor iedereen. Grtz Sandy.




Ervaring van S.N met waarzegger MB Rhais   Ervaring van S.N met waarzegger MB Rhais   Ervaring van S.N geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  U zei : voor een man met een hamer is alles een nagel en dat is zo juist. U beschreef alles in detail, waarvoor mijn dank. Ik kan u aanbevelen.




Ervaring van DYDRA met waarzegger MB Rhais   Ervaring van DYDRA met waarzegger MB Rhais   Ervaring van DYDRA geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik heb je gemist. In de donkere dagen blijf ik rekenen op jouw duidelijke antwoorden en richtlijnen. Fijne feestdagen.




Ervaring van Dirk met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Dirk met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Dirk geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieverdje, bedankt is niet genoeg weet ik. Maar kan niet goed verwoorden hoe blij ik met je ben. Deze loze woorden dekken de lading niet van hoe blij ik altijd van je wordt. Dus op naar de koffie en White Whale cards legging.




Ervaring van Gea met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Gea met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik heb U meerdere keren gesproken en alles klopt als een bus wat u zegt. Ik dank u voor alles en dikke knuffel. A.




Ervaring van Aisha met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Aisha met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Aisha geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Bedankt, was een heel aangenaam gesprek. Voel me beter. Groetjes Evi.




Ervaring van Evi met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Evi met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Evi geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Fijn en duidelijk antwoord waar ik mee verder kan.




Ervaring van saskia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van saskia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van saskia geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Wat een spraakwaterval is de Mevrouw MB. maar elk woord klinkt vertrouwd en is een passend antwoord op mijn vragen. Ik raad haar zeker aan. Vijf sterren is hier echt niet voldoende.




Ervaring van Mariska met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Mariska met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Mariska geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik was erg blij met wat jij mij kon vertellen. Je bent Top. MB R is eerlijk en zo betrokken. Een echte aanrader.




Ervaring van Angelica met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Angelica met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Angelica geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  MB geeft korte en heldere antwoorden, waar je gelijk iets aan hebt. Heb veel contact met haar door mijn onrustige en vervelende periode in mijn leven. Maar zij stuurt mij daar heel goed en rustgevend doorheen. Ben meer dan blij met haar, en zeker gerust op de antwoorden welke zij geeft. Echt een topper. Groeten John.




Ervaring van John met waarzegger MB Rhais   Ervaring van John met waarzegger MB Rhais   Ervaring van John geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  U heeft gelijk MB, een stap vooruit en twee achteruit is niet de manier om een relatie te redden. Bedankt voor uw wijsheid en inzichten.




Ervaring van Cindi met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Cindi met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Cindi geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  lieve Rhais, in deze moeilijke tijden kan ik altijd bij jou terecht. je bent er om me te ondersteunen en me terug op de goede gedachtengang te brengen. Je brengt me tot rust. dank je voor het fijne gesprek terug deze ochtend. Liefs.




Ervaring van anoniempje met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniempje met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniempje geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieve Rhais, nu pas zie ik dat ik de sterren was vergeten aan te vullen. jij bent meer dan 5** waard. Liefs Conny.




Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieve Rhais, hoe doet u het toch? Telkens weet je mij terug gerust te stellen. Het is niet gemakkelijk wat je vraagt maar ik zal echt geduld oefenen, want het loont de moeite om te wachten. Kan bijna niet wachten op het geluk die je me voorspelde. je slaagt de nagel op de kop wat hem betreft en wat mezelf betreft.




Ervaring van anoniem met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniem met waarzegger MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Thankyou so so much a joy WXO .
This afternoon.




Ervaring van Wendy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Wendy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Wendy geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Bedankt hoor. Het klopt allemaal en ik kan weer verder. Bel je snel MB . Groetjes.




Ervaring van Bert vd met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Bert vd met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Bert vd geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Hartelijk dank voor uw inzichten en de bevestiging van mijn gevoel. Fijn om u even gesproken te hebben. Heeft me rust gebracht in een twijfel moment.




Ervaring van Libra met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Libra met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Libra geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieve Rhais, dank je wel voor je hulp. Ik ben oprecht rustiger geworden nu. Ik moet toegeven dat ik verschillende helderzienden heb gehoord maar er niet echt in geloofde. Maar jij wist me te overtuigen. Ik kijk vol overgave uit naar de toekomst. Terug een lichtje aan het einde van de tunnel. 1000x dank.




Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Beste Rhais, dank u voor uw advies. Ik ga deze zeker opvolgen. Je hebt me terug een beetje moed gegeven. Het zal niet gemakkelijk zijn maar ik heb er alles voor over. Dankbare groetjes Conny.




Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Conny geplaatst op 9 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Nou vijf sterren zijn niet genoeg voor deze dame. Een steun en toeverlaat tijdens de moeilijkste periode in mijn leven. Rake antwoorden en uitstekend advies .




Ervaring van Sas met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Sas met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Sas geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Altijd heel erg duidelijk. Bedankt MB, ik spreek je snel want nu ik op de goede weg wil ik dit zo houden.
Liefs, Wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Wendy met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Dit heb ik opgeschreven MB, zij die geloven hebben geen bewijs nodig, zij die niet geloven zullen nooit bewijs genoeg kunnen hebben. Mooie uitspraak en weeral heel erg wijs. Bedankt.




Ervaring van CJ met waarzegger MB Rhais   Ervaring van CJ met waarzegger MB Rhais   Ervaring van CJ geplaatst op 4 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Hoi MB, wat goed weer van je. Was blij je terug te zien schat, bel je snel,
Poezendame.




Ervaring van Lucia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Lucia met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Lucia geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  De eerste keer dat ik u sprak was 6 jaar geleden en u had gelijk over de ganse lijn. Vandaag belde ik u weer en zonder al te veel te herhalen voelde u de situatie weer aan alsof het gisteren was. Bedankt MB, ik bel u snel.




Ervaring van Lindy S. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Lindy S. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Lindy S. geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  opgelucht dat het nog niet over is. en ze enkel tijd nodig heeft.
bedankt.




Ervaring van gonda met waarzegger MB Rhais   Ervaring van gonda met waarzegger MB Rhais   Ervaring van gonda geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  En gelijk hebben ze dame, u windt er geen doekjes om maar op deze manier weten mensen meteen wat ze aan u hebben en waar ze staan. U had dadelijk door dat ik de enige ben die iets aan mijn situatie kan veranderen. Bedankt voor de tips en de heldere uitleg. Ik hoor u zeker terug .




Ervaring van Bernice met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Bernice met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Bernice geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden