Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegger Olga   Ervaring van Jeannette met waarzegger Olga   Ervaring van Jeannette geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met waarzegger Olga   Ervaring van Joffe met waarzegger Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met waarzegger Olga   Ervaring van M met waarzegger Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.




Ervaring van Desi met waarzegger Olga   Ervaring van Desi met waarzegger Olga   Ervaring van Desi geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Nog even afwachten. Ik krijg steeds meer bewondering voor hem dat staat vast En ik ga een zuurkooltaart maken. Dat wilde je weten. Lieve groetjes.




Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Hi Olga, sorry de verbinding werd verbroken. Maar bedankt. M.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Olga   Ervaring van Anoniem met waarzegger Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Topper, lekker nuchter en kundig. Heel erg goed. Dank daarvoor.




Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Nogmaals heel heel erg bedank lieve Olga, momenteel ben jij het enige licht puntje in men leven buiten men dochter, en trek ik me volledig op aan jouw
Ik blijf je vertrouwen en geloven. En je hoort zeker en vast hoe het verder verloopt.
Ik weet zeker dat ik je ongeacht de uitkomst na verloop jou nog zal nodig hebben.
Lieve mensen Olga is 1000 sterren waard
Zeker niet twijfelen om te bellen.
Anneke .




Ervaring van Anneke met waarzegger Olga   Ervaring van Anneke met waarzegger Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga je hebt me een beetje tot rust gekregen en me een beetje hoop gegeven in al mijn onzekerheid. Je zegt alles heel duidelijk. En hoop dat het zo zal uitkomen. Vertrouw er op.
Je bent 1 van de beste.
Dank je wel Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Olga   Ervaring van Anneke met waarzegger Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen hoe enorm ik jou waardeer, elke dag ben je aanwezig en help je mensen vooral mij. Met veel liefde warmte eerlijkheid en ontzettend veel begrip ben jij een ongelooflijk goed medium. Jij weet als geen ander hoe je mij helpt enorme dank hiervoor ik waardeer je echt. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Bedankt lieve Olga voor het humoristische warme gesprek van zonet. Ik laat het je wel weten als het zover is voor, het kopje koffie.




Ervaring van Ann met waarzegger Olga   Ervaring van Ann met waarzegger Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Dank je wel lieve collega voor het gesprek van daarnet. Ik neem jouw advies en inzichten ter harte. In vertrouwen, Ysis.




Ervaring van Ysis met waarzegger Olga   Ervaring van Ysis met waarzegger Olga   Ervaring van Ysis geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, jij bent echt de beste, je eerlijkheid, je oprechtheid, grote kwaliteit in jou verhalen naar iedereen toe. Bedankt voor wie je bent en wat je doet voor iedereen. Maar vooral voor mij, liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve olga,
Elke keer als ik u bel weet u me het goede advies te geven
U bent echt een topper je hebt echt altijd gelijk
Ik bel jou dagelijks en dat zal ik ook zeker blijven doen
Heel erg bedankt voor alles .




Ervaring van Liesbeth met waarzegger Olga   Ervaring van Liesbeth met waarzegger Olga   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, al zoveel jaren spreken wij elkaar dag en dag uit we bespreken zo'n beetje alles. Voor mij en voor vele anderen die jou bellen ben jij een lichtpuntje, een hulpje, een steun, een uitlaatklep, een (chef) van al het goede wat je 1 ieder verteld. Een warm liefdevol persoon met het hart op de juiste plaats voor iedereen, zuiver en eerlijk. Je weet zoveel, zoveel kennis en met gevoel, jou inzicht is helpend. Dankjewel daarvoor ik hoop dat bij mij ook het juiste goed gaat komen daar waar ik al zolang op wacht liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, er is er maar 1 dat ben jij. De allerbeste liefste fijnste die er is, alles is zo duidelijk helder en goed.
Bedankt voor al je support en steun, x NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met waarzegger Olga   Ervaring van Zeliha met waarzegger Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Hoi Olga, bedankt weer voor je consult. Mijn credits waren op. We hadden het over onder andere het schoolplein. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Olga   Ervaring van Anoniem met waarzegger Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, de beste de fijnste de leukste de liefste de aller beste medium. xny.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Lieve Olga,

Dank omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen,
Wijzend naar positieve dingen,
Elke dag weer een steun en toeverlaat voor mij en iedereen die jou belt, zoveel energie tijd en liefde geef jij aan mij en iedereen, je bent de beste medium die ik kan bedenken, we kunnen veel lachen samen en hebben diepe gesprekken jij bent steeds mijn lichtje als ik even niet meer schijn. zeker nu ik het zo moeilijk heb sleep, trek, duw jij mij er doorheen, ik hoop dat het goed komt dat waar wij elkaar elke dag over spreken. Liefs NY
En ik bel je ook vanuit het verre Amerika ook al zijn dat iets andere tijden we vinden elkaar altijd.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je lieve wijze woorden, steeds weer goede raad en advies, een luisterend oor, bij jou kunnen mensen hun hart luchten, elke dag ben je er voor iedereen wat een groot hart heb jij om zoveel mensen te helpen en te steunen. Lieve Olga dank voor alles ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik heb het moeilijk maar met jou steun komen we waar we wezen willen.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Dankjewel voor al die jaren steun. De niet leuke dingen en de oh zo leuke dingen. Je hebt altijd gelijk. Op deze lijn ben jij mijn topper en ga je nog lang lastigvallen olgita hahaha.

X meli.




Ervaring van Meli met waarzegger Olga   Ervaring van Meli met waarzegger Olga   Ervaring van Meli geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, dag 1 van 12 nieuwe hoofdstukken van 365 nieuwe dagen, van dagen waarin we elkaar weer veel zullen spreken waarin jij weer dag in dag uit klaar staat voor alles en iedereen waarin jij elke dag weer mensen steunt, aanmoedigt, helpt een luisterend oor bent. Jou werk is zoveel waard dank voor 2019 op naar 2020. Met een lach en een traan elke herinnering draag ik mee lieve Olga die jij mij gegeven hebt. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, de laatste dag van dit jaar. Een jaar waarin ik jou (min je vakantie) elke dag heb gesproken dag in dag uit, een jaar waarin we veel momenten hebben gelachen samen. Een jaar waarin ik vooral de laatste weken veel heb gehuild, een jaar waarin ik het moeilijk heb gehad met de ziekte van ons kind. Een jaar waarin er dingen opgelost hadden moeten worden, een jaar met toch ook mooie momenten maar ook pijn en verdriet. Een jaar waarin ik overal ter wereld zat, een jaar waarin ik jou overal ter wereld opbelde. Ik wil jou het allerbeste wensen voor 2020. Je weet hoe ik over oud en nieuw denk toch wens ik jou alle goeds, met mooie momenten en vooral goede gezondheid. Liefs NY je bent de beste voor mij.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Lichtpuntjes:
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze ook zijn.

Jij bent er 1, niet alleen voor mij maar voor al die mensen die je dag in dag uit te woord staat. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal, jij steunt, helpt, verteld en luistert je bent een lichtpuntje voor iedereen, maar vooral voor mij.
Ik hoef dus niet te zoeken want er is er maar 1 en dat ben jij.
Ik wens jou nogmaals een hele fijne warme kerst toe. Zoals elk jaar spreken we elkaar nu ook weer. Heel veel liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met waarzegger Olga   Ervaring van Jessss met waarzegger Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, altijd vriendelijk de meeste goede raad.
Al lijkt het simpel wat je schenkt.
Toch is het meer waard dan je denkt.
Je steun je kracht je flinke dosis raad en advies Olga bedankt voor alles juist nu ik het zo moeilijk heb. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, jij weet altijd precies wat mensen nodig hebben maar vooral wat ik nodig heb.
Bedankt voor jou steun en alle goede adviezen. Je bent een spiritueel persoon die het hart op de juiste plaats heeft.
Elke dag ben je er om mensen te helpen, naar te luisteren en ze een steuntje in de rug te geven. Ik kan geen beter iemand wensen dan jij. Nu moet het bij mij ook nog goed komen met alles.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, je weet dat ik dat het oprecht meen. ALLEEN MAAR WAARDERING VOOR JOU. Altijd oprecht, gezellig maar vooral zuiver,
Thanks xxNY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela met waarzegger Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden