Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  U bent echt geweldig.
Als ik had geweten dat jij hier was, had ik meteen naar jouw gebeld.
Kort, krachtig, duidelijk en een goed gevoel voor humor.
Ook draai je niet rond de pot, maar geef je gewoon het antwoord waar naar gevraagd wordt.




Ervaring van J. met waarzegger Sissy   Ervaring van J. met waarzegger Sissy   Ervaring van J. geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Leuk gesprek. Op veel punten heb je gelijk, en de rest zal ik zelf moeten uitvogelen he.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy. Alles is uitgekomen zoals u altijd voorspelt hebt wow wow wow. Dikke knuffel en kusjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Klaar en duidelijk heel oprecht
Dank u
Anouck .




Ervaring van Anouck met waarzegger Sissy   Ervaring van Anouck met waarzegger Sissy   Ervaring van Anouck geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve sisi
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xxxx .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat Sissy me een paar jaar geleden haarfijn heeft uitgelegd is nu aan het gebeuren.DANK U 1000 maal DANK.
1 van de beste op deze lijn X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy,

Jij bent een fantastisch medium en een geweldige vrouw. Telkens weer stel je mij gerust. Ik hoop dat alles in orde komt. Dank je wel voor je steun. Ik kan iedereen aanraden om naar Sissy te bellen. Ze is top. Groetjes Ina.




Ervaring van Ina met waarzegger Sissy   Ervaring van Ina met waarzegger Sissy   Ervaring van Ina geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Sissy heeft mij tevens veel inzichten gegeven.




Ervaring van Nicole met waarzegger Sissy   Ervaring van Nicole met waarzegger Sissy   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met waarzegger Sissy   Ervaring van jolanda met waarzegger Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve sissy
Ik wil u bedanken voor de mooie readings en vooral u zit er pal op. Bedankt daarvoor. U bent een lieve vrouw draait er geen doekjes en zo hoort het te zijn.
Ik wens u een heel goed en gezond 2020.
Knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Prachtig medium heeft weeral eens gelijk, ik zou dit jaar nog op reis gaan wat ik helemaal niet van plan was maar ben toch geweest per toeval dank je, je bent een zeer warme vrouw.




Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Geweldige vrouw stelt mij altijd gerust en draait er geen doekjes om. Bedankt er zijn al veel dingen uitgekomen, nu de rest hopelijk ook.




Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela met waarzegger Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met waarzegger Sissy   Ervaring van Y. met waarzegger Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van Vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met waarzegger Sissy   Ervaring van Stefanie met waarzegger Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy, je bent een lieve vrouw , het deed mij enorm goed om met jou te praten , ook dat mijn overleden papa dicht bij mij is ik kreeg tranen in mijn ogen toen je me dat vertelde, ik hoop dat het beter gaat met mijn dochter maar dan moet ze haar best doen op school zoals jij mij vertelde, er voor gaan.
Want ik ben boos op haar 2 jaar verloren aan de unief.
Bedankt sissy voor je steun.
Inge.




Ervaring van inge met waarzegger Sissy   Ervaring van inge met waarzegger Sissy   Ervaring van inge geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Waauw hoe je de persoon in kwestie omschreef bij haar karakter ongelofelijk zonder dat ik het je verteld had. Dus ik vertrouw op je voorspelling dat deze gaat uit komen. Je vertelde ook alles in snel tempo zodat je mij duidelijk niet aan de draai zou houden en je vertelde mij ook rustig te blijven 10 sterren waard.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Sissy   Ervaring van Sabrina met waarzegger Sissy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met waarzegger Sissy   Ervaring van Cindy met waarzegger Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Net een heel goede Reading gehad. Voel mij echt opgelucht. Dank je wel voor de wijze woorden.




Ervaring van Rowena met waarzegger Sissy   Ervaring van Rowena met waarzegger Sissy   Ervaring van Rowena geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Top Medium. Zegt dingen die ze niet kan weten. Wil jij het ook ervaren? Bel Sissy. Namaste.




Ervaring van A. met waarzegger Sissy   Ervaring van A. met waarzegger Sissy   Ervaring van A. geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Deze dame is zeer goed, veel voorspellingen al uitgekomen. Een van de beste op deze lijn. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met waarzegger Sissy   Ervaring van Ch. met waarzegger Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, ik bel al een jaar met jou. Wat heb jij mij de afgelopen jaar goed geholpen. Je bent een geweldige medium. Je voorspellingen komen altijd uit. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Geweldig mens. Liefs Rubia.




Ervaring van Rubia met waarzegger Sissy   Ervaring van Rubia met waarzegger Sissy   Ervaring van Rubia geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is vanaf de eerste minuut duidelijk in haar uitleg. Ze zegt waar het op staat.
Duidelijk en transparant. Ze is een super medium. Ik kan haar iedereen aanbevelen.




Ervaring van Marie met waarzegger Sissy   Ervaring van Marie met waarzegger Sissy   Ervaring van Marie geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden