Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Ik sprak u over men aanvraag die maar uitblijft en mijn ex man die nog steeds dwars doet over de verkoop van ons huis. U zei me ik weet niet hoe of waarom maar hij gaat toch omdraaien en goedkeuren. Ik kreeg deze morgen een e mail van de notaris dat hij alsnog toch akkoord gaat en ook de aanvraag werd goed gekeurd. U bent een topper, bedankt voor u geduld met me. Liefs uit Italie.




Ervaring van anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met waarzegger Dirk   Ervaring van Chantal met waarzegger Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella, heel hartelijk dank voor het mooie consult, over de mooie dingen die gaan komen en het contact met mijn overleden moeder, het was precies zoals ze was, en ook de soep die ze nog vlak voor haar dood heeft gemaakt, ongelooflijk .




Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Lieve Annick, ik heb het volste vertrouwen in jouw kaarten. Je hebt het altijd goed. Liefs, Angelique.




Ervaring van Angelique met waarzegger Annick   Ervaring van Angelique met waarzegger Annick   Ervaring van Angelique geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leentje
  Ervaring met waarzegger Leentje
  Lieve Leentje,Dank U wel voor de mooie en krachtige uitleg.Een zeer scherpe waarneming en groot empatisch vermogen.Grote Knuffel van Vlindertje.




Ervaring van Vlindertje met waarzegger Leentje   Ervaring van Vlindertje met waarzegger Leentje   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leentje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tancy
  Ervaring met waarzegger Tancy
  Lieve Tancy,
Dank je wel voor je hulp. Ik zat helemaal vast in mezelf, mijn denkpatroon en gevoelens. Dankzij jou heeft het mij veel opheldering gegeven, nu kan ik weer verder. Ik zal je nog wel vaker om hulp vragen, nogmaals dank.




Ervaring van Vera met waarzegger Tancy   Ervaring van Vera met waarzegger Tancy   Ervaring van Vera geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Jij had het daadwerkelijk bij het goede eind voor wat mijn werk betreft. Hardstikke goed want het was een ingewikkeld iets. Super bedankt Yoshua.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Dank je wel Serena voor alle hulp en alles wat jij me hebt gezegd is uitgekomen. Onbeschrijfelijk goed hoe je de dingen uitlegt en inzicht geeft in hoe de dingen werken in het leven.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Ingrid met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Heel blij dat ik je heb gesproken. Bedankt voor de tijd te nemen. Veel moed en succes. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegger Sara   Ervaring van Evi met waarzegger Sara   Ervaring van Evi geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Een meer dan een geweldige dame die echt 'ziet'.




Ervaring van H. met waarzegger Qikyra   Ervaring van H. met waarzegger Qikyra   Ervaring van H. geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Q, weer een voorspelling die je hebt gedaan is uitgekomen. Afgelopen maandag vertelde je mij dat ik dit weekend mijn (nieuwe) schoonouders ging ontmoeten. Is uitgekomen.




Ervaring van KW met waarzegger Qikyra   Ervaring van KW met waarzegger Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle,
we spreken elkaar regelmatig over mijn situatie. Je blijft mij de kracht en steun geven die ik nodig heb om vooruit te komen en vertrouwen te hebben in de toekomst. Je pept mij iedere keer weer op met je zachte stem en je directheid.
Lot of hugssssss.




Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.




Ervaring van YellowCat met waarzegger Kiki   Ervaring van YellowCat met waarzegger Kiki   Ervaring van YellowCat geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ik wilde je even vertellen dat alles zo verlopen is als jij hebt voorspeld. Ook de negatieve dingen helaas. Je bent een eerlijk medium die luistert en een eerlijk antwoord geeft. Ook al wil ik dat niet altijd horen. Jij weet er tochweer een positieve draai aan te geven en ook dat is uitgekomen. Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer. XXX C.




Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Super goed medium. Alles is uitgekomen zonder ook maar een woord gezegd te hebben. Deze is een aanrader.




Ervaring van Sil met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Sil met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Sil geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een enorme lieverd is zij. Soms bel ik haar voor advies, soms met een concrete vraag maar eigenlijk vaak voor haar luisterend oor. Ze is niet alleen een goed medium maar ook een hele fijne coach.




Ervaring van D. met waarzegger Sanne   Ervaring van D. met waarzegger Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Heel aangename opgewekte dame ,kwam met dingen die ik helemaal niet verwachte en nu afwachten of het uit gaat komen. Ga je zeker nog van horen bedankt.




Ervaring van Sonia met waarzegger Stephanie   Ervaring van Sonia met waarzegger Stephanie   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rashieda
  Ervaring met waarzegger Rashieda
  Rashieda is een geweldigeeeeee vrouw.
Zei wist me precies te vertellen hoe de vork in de steel zit.
Ze beschreef alles gewoon echt geweldig.

Dank je wel Rashieda.




Ervaring van Danielle met waarzegger Rashieda   Ervaring van Danielle met waarzegger Rashieda   Ervaring van Danielle geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Exena
  Ervaring met waarzegger Exena
  Hartelijk dank Lieve Exena, heb weer echt gelachen haha nog effe zien of hij idd het lef heeft mn nr. Te vragen voor mn vakantie, top schat.

Laat je snel weten

Grote knuffel aan jou

Gr.

R.




Ervaring van R met waarzegger Exena   Ervaring van R met waarzegger Exena   Ervaring van R geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Nog altijd even lief behulpzaam en eerlijk. Met veel liefde kracht en wijsheid help je iedereen bedankt voor alles wat je doet het is altijd fijn met je te spreken liefs NY je bent en blijft de beste.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Supermooie legging, bedankt.




Ervaring van Gaby met waarzegger Stephanie   Ervaring van Gaby met waarzegger Stephanie   Ervaring van Gaby geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Super consult gehad. Alles klopte en wat een lieve vrouw. Echt een aanrader.

Bedankt. Bel u zeker terug.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Stephanie   Ervaring van Anoniem met waarzegger Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Top medium .
Ongelooflijk maar de waarheid.




Ervaring van spiritueel met waarzegger Stephanie   Ervaring van spiritueel met waarzegger Stephanie   Ervaring van spiritueel geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Mijn vriendinnen en ik bellen Anouk op een regelmatige basis en dat is niet voor niets. Geen sprookjesverhalen maar de keiharde waarheid. Soms krijg je een antwoord van Anouk en dan denk je neeeee dat kan niet, om haar vervolgens te moeten bellen en vertellen dat ze gelijk had. Geen vraag is te gek voor Anouk. Van liefde tot gezondheid tot werk Anouk is een ontzettend lieve vrouw die je verteld hoe het zit en wat er gaat gebeuren. Het zijn geen sprookjesverhalen. Mijn vriendin S belt al lange tijd over haar ex vriend die tot 2x toe verloofd is met een andere vrouw geweest en telkens zag Anouk de bruiloft niet doorgaan en dat klopte. Bij mij had ze over mijn gezondheid gelijk gehad ondanks dat de dokters wat anders zeiden. Nu gisteren een vast contract gekregen wat Anouk ook had voorspeld. Anouk we kunnen niet meer zonder je. Bedankt voor je eerlijkheid en oprechtheid. Groetjes S&A.




Ervaring van A en S met waarzegger Anouk   Ervaring van A en S met waarzegger Anouk   Ervaring van A en S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Hoy Rin


bedankt voor je goede coach .hier heb ik zeker wat aan ,plus heeft er al iemand geschreven op psychologies denk ik ook .maar dat maakt niet uit hoor mooie combinatie pendelen en dit of zit ik er naarst . toch fijn dat je op de lijn zit .
liefs S.




Ervaring van S met waarzegger Rin   Ervaring van S met waarzegger Rin   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabriella
  Ervaring met waarzegger Gabriella
  Gisteren al een getuigenis geplaatst. Vergeten mijn waardering in sterren neer te zetten. Alsnog gedaan.




Ervaring van jannigje met waarzegger Gabriella   Ervaring van jannigje met waarzegger Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabriella
  Ervaring met waarzegger Gabriella
  Hi Gabriella, vandaag voor het eerst jou gebeld voor inzichten. Alles wat je zei was waar. Je bent ook een vrouw die recht door zee is en je draait er niet om heen. Bedankt voor de warme en liefdevolle inzichten. Wat betreft M zal de tijd het leren. We spreken elkaar volgende maand weer.




Ervaring van C. met waarzegger Gabriella   Ervaring van C. met waarzegger Gabriella   Ervaring van C. geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabriella
  Ervaring met waarzegger Gabriella
  Gabriella weet snel in te voelen hoe een situatie is en hoe die zich kan ontwikkelen. Een rustige vrouw met oprechte belangstelling.




Ervaring van Jannigje met waarzegger Gabriella   Ervaring van Jannigje met waarzegger Gabriella   Ervaring van Jannigje geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Mams Sanne, je bent echt mn maatje, dank je wel

Ga proberen met mn pendel en ben erg benieuwd
Na mn vakantie en de groei, ben ook blij dat je de foto's nu eindelijk hebt ontvangen en gezien met wie je altijd praat en lacht, jij fleurt me op

Spreek je gauw

Gr.

Tuttebel R.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Een aanrader, zuivere inzichten. Weet het juiste te vertellen. Eerlijk en hartverwarmend.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Wat een geweldige vrouw. en echt ze heeft me hart gestolen. Ze is zo lief en ze ptlraat met zoveel gevoel. Hoop dat het waarkomt wat ze zegt.geweldige vrouw wauwww.




Ervaring van Sunita met waarzegger Zoya   Ervaring van Sunita met waarzegger Zoya   Ervaring van Sunita geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden