Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersgroningen.nl


  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Groningen geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met waarzegger Stephanie   Ervaring van Karin met waarzegger Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maddy
  Ervaring met waarzegger Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met waarzegger Maddy   Ervaring van Anomiem met waarzegger Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met waarzegger Tess   Ervaring van M E met waarzegger Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Paloma ik zie net dat ik maar 1ster heb gegeven gisteren sorry je verdient er wel 10 maar jammergenoeg kan ik er maar 5geven je hebt ze meer dan verdient xxx.




Ervaring van anoniempje met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniempje met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniempje geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine jou voorspellingen zijn deze week echt uitgekomen alles klopte precies zoals je zei zelf dat van een zwangerschap op het werk.
Je bent echt een kanjer
Veel liefs en tot gauw .




Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Beste Meine bedankt voor je hulp en steun, bedankt.




Ervaring van Henn.. met waarzegger Meine   Ervaring van Henn.. met waarzegger Meine   Ervaring van Henn.. geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora,

Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium . T zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. Een 8 en een 9, dan weet jij wie wij zijn.Ontzettend veel dank voor jouw steun, so long. Xx.




Ervaring van joke met waarzegger Adora   Ervaring van joke met waarzegger Adora   Ervaring van joke geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marco
  Ervaring met waarzegger Marco
  Marco is een aangename man om mee te praten, ik wacht nu je voorspelling af IVM mijn dochter haar studies, tot later, groetjes Inge de bezorgde , ontgoochelde mama Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Marco   Ervaring van Inge met waarzegger Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Beste Paloma ,ik heb je vandaag voor het eerst maal gebeld vandaag heb je voorspelling gedaan die vandaag inderdaad al uitgekomen is wow je bent echt suuuuper ik heb je deze namiddag terug gebeld om te kijken voor Januari en je wist goed nieuws te vertellen je weet heel veel en dat juist met naam en geboortedatum je bent een wonder op deze lijn ik ga je zeker nog terug bellen grtjs anoniempje xxxxxx.




Ervaring van anoniem met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniem met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dijckje
  Ervaring met waarzegger Dijckje
  beste dijckje dank voor uw goede readingen al die jaren en advies voor mij alles wat je advies gaf of zag klopte als een bus nu nog me grote kinderwens ben heel benieuwd een dame eerlijk oprecht houdt je niet langer als nodig is aan de lijn kort duidelijk altijd dank voor alles in goede slechte tijden waar u mij in heeft geholpen u bent een schat xxx.




Ervaring van marie jose met waarzegger Dijckje   Ervaring van marie jose met waarzegger Dijckje   Ervaring van marie jose geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roos
  Ervaring met waarzegger Roos
  Roos helpt me al maanden met de verzoening naar een ex toe. Haar opvattingen omtrent karakters, emoties en bedoelingen van mensen zijn knal raak. Ze is zeker de beste helderziende die ik al heb geraadpleegd.




Ervaring van Christophe met waarzegger Roos   Ervaring van Christophe met waarzegger Roos   Ervaring van Christophe geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Paloma is een heel lieve dame die to the point en concreet snel antwoord geeft.
Zij heeft heel veel aanvoeling en inzicht zeker wat karakters en innerlijke emoties betreft. Of haar voorspelling werkelijkheid wordt is af te wachten maar ze was heel zeker van haar stuk en mening. Letís hope.




Ervaring van Annemie met waarzegger Paloma   Ervaring van Annemie met waarzegger Paloma   Ervaring van Annemie geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Net een zeer aangenaam telefoongesprek gehad met Coby. Wat zij door kreeg van haar gidsen na het bekijken van een foto was zeer sterk. Omschreef de situatie zoals ze was zonder dat ik ook maar 1 ding hoefde te zeggen en zei me ook wat de volgende stappen waren. Ongelofelijk, ben er nog steeds ondersteboven van. Ik heb graag iemand die verteld wat ze doorkrijgt bij het bekijken van een foto en dat is wat dat Coby deed. Dank je wel Coby, je bent een toppertje.




Ervaring van A.S met waarzegger Coby   Ervaring van A.S met waarzegger Coby   Ervaring van A.S geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegger Poppy-Jo
  Poppy-Jo, bedankt voor het gesprek zonder vragen te stellen heb je mij de antwoorden gegeven waar ik mee zat. Bedankt je bent top Gr Simonne.




Ervaring van Simonne met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van Simonne met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van Simonne geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roma-Tari
  Ervaring met waarzegger Roma-Tari
  Super lieve leuke dame, zeer goed in het invoelen van de situatie. Een echte aanrader hier op de lijn.




Ervaring van A met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van A met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met waarzegger Dirk   Ervaring van M met waarzegger Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met waarzegger Leandra   Ervaring van Anita met waarzegger Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met waarzegger Sophia   Ervaring van H. met waarzegger Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Beste Lies,

Dankje voor het inzicht op deze korte tijd.

Groet M

.




Ervaring van Marijke met waarzegger Lies   Ervaring van Marijke met waarzegger Lies   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met waarzegger Alex   Ervaring van nellie met waarzegger Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met waarzegger Vitta   Ervaring van F met waarzegger Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met waarzegger Amber   Ervaring van S met waarzegger Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Zeer oprechte en warme man voelde alles heel goed aan.




Ervaring van S. met waarzegger Johan   Ervaring van S. met waarzegger Johan   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Al meerdere malen om haar inzichten gevraagd. En krijg telkens een duidelijke reading. Ik ben haar heel dankbaar. Zeker een echte aanrader.




Ervaring van T met waarzegger Krisha   Ervaring van T met waarzegger Krisha   Ervaring van T geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine, hartelijk dank voor uw voorspellingen steeds. U heeft diverse keren gelijk gehad over financiele zaken en de voorspelling van de liefde daar blijf ik ook in geloven. Warme groet, anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met waarzegger Karine   Ervaring van Anonieme man met waarzegger Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, ik wil een groot compliment naar u toe maken. Ik heb u al maanden gebeld over diverse zaken, zoals liefde, financien en dergelijke.
Het prettige vind ik dat u consistent bent en de rode draad steeds terugkomt. Qua financien zat u diverse malen spot on. Dank u wel, lieve groet anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anonieme man met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersgroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden